Over Ons

Dankbaarheid is de verbinding tussen hemel en aarde.
~  Leonora Zijlstra

Leonora Zijlstra - Bijzondere Zaken - Coaching Advies Teamontwikkeling

Bijzondere Zaken is opgericht door Leonora Zijlstra (1958). Leonora onderscheidt zich door orde te scheppen in chaos. Waar anderen slechts complexiteit ervaren is haar verhelderende kijk op complexe vraagstukken snel, fris en doeltreffend. Het is een onderscheidende manier van denken, een bijzondere kijk op de wereld als totaal.

Uitmuntendheid, niet middelmatigheid, is haar maatstaf. Een idee is een nieuwe kijk op vertrouwde uitdagingen. Leonora schept er plezier in om de wereld zoals we die allemaal kennen zo te draaien dat we haar kunnen bezien vanuit nieuwe kansen en mogelijkheden, vanuit een verrassende nieuwe invalshoek. Veel uitdagingen in deze veranderende tijd zijn bij haar in goede handen. Bouwend en verbindend, werkend vanuit vertrouwen en een grote professionaliteit.

Leonora heeft de kwaliteit om naast de waardering voor wetenschap en technologie de meest basale en fundamentele basisbehoeften van de mens, zoals vertrouwen, verbinding, mededogen en rechtvaardigheid, te benoemen en te helpen ontwikkelen in een persoon, een team en binnen organisaties. Dit zijn de niet-meetbare waarden in ons bestaan waardoor een mens tot bloei komt en een organisatie duurzaam gezond blijft en koers houdt in tijden van verandering.

 

Menu