” Dankbaarheid is de verbinding tussen hemel en aarde.”

Referentie van Willemien Brand, directeur van BuroBRAND.

Leiderschapscoaching

Directeur onderwijs Melanchthon

Trude Schmidt

“Een traject met Leonora is als een reis met een trouwe metgezel die gaande de weg met je spart, je spiegelt en je weer overeind helpt als je bent gestruikeld. Een mens met een warm kloppend hart voor en een grote loyaliteit naar jou. De reis met haar kan letterlijk wandelend door de prachtige natuur in haar omgeving gaan of aan de grote tafel in haar gezellige huis. Je komt hoe dan ook bij haar vandaan met nieuwe inzichten en stof tot nadenken en vooral met nieuwe energie! Ik heb Leonora Zijlstra ervaren als oordeelloos en snel doorgrondend. Ze laat je anders kijken, biedt kansen en verandert je perspectief.”

Kenniscompany

Marjoleine van Nielen

“Leonora Zijlstra is een wijze en warme vrouw met een staat van dienst die maar weinigen bereiken in dit vak. Werkend met groepen zet zij zich er succesvol toe in om de brede kennis en diepe inzichten die daarbinnen vaak aanwezig zijn te activeren, waardoor er een open en intensieve uitwisseling ontstaat. De oogst uit dit proces verdiept en verrijkt ze met haar eigen wijsheid en fenomenale kennis van zaken. Ambitieuze organisaties doen er goed aan de eigenzinnige en scherpe blik van Leonora zijn werk te laten doen en de adviezen die zij hieraan verbindt zeer serieus in overweging te nemen.”

Koentact Dutch Courses

Koen Gijzel

“Leonora heeft het unieke talent om meteen door te dringen tot jouw essentie. Dit doet zij in een vertrouwde en inspirerende omgeving met inzicht, veel humor en echte interesse. Na afloop van elk gesprek weet je weer waar het leven om draait.”

Trainingen

De Nederlandsche Bank

Tom Veldhuizen

“Leonora heeft de bijzondere gave om mensen te kunnen ‘lezen’. Deze gave combineert zij met een vlijmscherpe geest vol vakkennis en een prettige persoonlijkheid. Haar overtuiging om het beste in mensen boven te willen brengen maakt het werken met haar tot een genoegen! Leonora oordeelt niet en weet in no time vertrouwen en een ontspannen sfeer te creëren.”

Algemene Rekenkamer

Wijnand Bruin

“Leonora leidt beginnende coaches op voor ICM. Wat mij opvalt is de ontwapende manier waarop zij haar ervaring overbrengt op cursisten. Een zeldzame manier van het combineren van ervaring en het begrijpen waar beginnende coaches tegen aan kunnen lopen. Met veel respect, integer handelen en hele goede communicatieve vaardigheden afgestemd op verschillen in de doelgroep. Prachtig mens!”

Klanten van Bijzondere Zaken zijn onder meer

Rabo Bank
Gemeente Groningen
Treant Zorggroep
Grafisch Lyceum Rotterdam
Gemeente Groningen
DP6
Bluefield
Volkswagen Pon Financial Services
Rotterdams Havenbedrijf
Gemeente Den Haag
Deloitte
ING Nederland
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Melanchton Christelijke Scholengemeenschap
KPN Nederland
ICM
Albert Heijn
Katholieke Scholenstichting Utrecht
International Child Support
Gasunie
Polaroid
Gemeente Coevorden
Prisma
Oranjewoud
Adecco
Stadsherstel Amsterdam
Flevoziekenhuis
Vision Waves
Lantech
De andere schilder
J-team
Koentact
Kids2b
BAM
Rotterdamse Taxi Centrale
Dansgroep Amsterdam
POCB
Koninklijke Gazelle
Visscher Caravelle Nederland en Polen
Asito
US Endoscopy
Geodis Logistics Nederlands BV
VSO
Vakantiepark Het Stoetenslagh
Printronix Nederland BV
Bluefield
Katholieke Scholenstichting Utrecht
Waterschap Vallei en Veluwe
Infomedisc
Van der Steeg. Bijzonder Bouwen.
Vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Scroll naar boven