” Bijzondere Zaken is een zelfstandig en onafhankelijk bureau op het gebied van executive coaching, teamcoaching, cultuurverandering en zingevingvragen.”

Bijzondere Zaken

Bijzondere Zaken is een zelfstandig en onafhankelijk bureau op het gebied van executive coaching, teamcoaching, cultuurverandering en zingevingvragen. Bijzondere Zaken is werkzaam in Nederland en buiten de grenzen. Bijzondere Zaken verzorgt trajecten op maat en werkt voor profit en not for-profit organisaties. Bijzondere Zaken is opgericht door Leonora Zijlstra.

Coaching

Bij Bijzondere Zaken wordt tijdens de coaching aandacht besteed aan de fysieke, mentale, sociaal-emotionele en spirituele aspecten van de mens. Het totaal van de samenhang van deze aspecten is een leidraad binnen het werk, waarna zo nodig dieper op zaken kan worden ingegaan.

Teamontwikkeling

Deze tijd vraagt om nieuwe manieren van samenwerken. Steeds meer bedrijven maken een keuze voor zelfsturende teams. Het gevolg van een goed werkend team, waarin de teamleden met een positieve en professionele attitude samenwerken, is meer arbeidsplezier, vitaliteit, minder ziekteverzuim en betere prestaties.

Opdrachten

Opdrachten voor Bijzondere Zaken worden meestal uitgevoerd door Leonora Zijlstra. Zij werkt langdurig samen met een vast netwerk van collega’s, zodat in beginsel aan iedere vraag kan worden beantwoord.

Gecertificeerd

Leonora Zijlstra is NOBCO- EMCC  Master Practitioner Coach en – Supervisor. Expert in Gallup Global Strengths, Insights Discovery Belbinrollen, DISC gedragsanalyse en opleider van NOBCO gecertificeerde opleidingen.

Bijzondere Zaken

Bijzondere Zaken is opgericht door Leonora Zijlstra (1958). Leonora onderscheidt zich door orde te scheppen in chaos. Waar anderen slechts complexiteit ervaren is haar verhelderende kijk op complexe vraagstukken snel, fris en doeltreffend. Het is een onderscheidende manier van denken, een bijzondere kijk op de wereld als totaal.

Uitmuntendheid, niet middelmatigheid, is haar maatstaf. Een idee is een nieuwe kijk op vertrouwde uitdagingen. Leonora schept er plezier in om de wereld zoals we die allemaal kennen zo te draaien dat we haar kunnen bezien vanuit nieuwe kansen en mogelijkheden, vanuit een verrassende nieuwe invalshoek. Veel uitdagingen in deze veranderende tijd zijn bij haar in goede handen. Bouwend en verbindend, werkend vanuit vertrouwen en een grote professionaliteit.

Gecertificeerd

NOBCO- EMCC  Master Practitioner Coach en – Supervisor.

Expert in Gallup Global Strengths, Insights Discovery Belbinrollen, DISC gedragsanalyse

Opleider van NOBCO gecertificeerde opleidingen

Leonora Zijlstra

Leonora Zijlstra (1958) is coach, Geestelijk Raadsvrouw, docent, spreker, procesadviseur, trainer, procesbegeleider en change agent. Humor, kwaliteit en duurzaamheid zijn typerende kenmerken voor haar manier van werken. Zij houdt zich de afgelopen dertig jaar actief bezig met onderwerpen als: zingeving, cultuurverandering binnen organisaties, transitie begeleiding bij familiebedrijven, leiderschapsontwikkeling en coaching. Hierover heeft zij tal van trainingen en workshops gegeven.

Leonora was werkzaam bij verschillende grote tot middelgrote adviesbureaus. Verder is zij is medeoprichter van het eerste telefonische coachingsbedrijf in Nederland en vanuit haar interesse voor zingeving is zij medeoprichter en interviewer van het blad Waardevol Leiderschap en voor palliatieve zorg: ‘De kunst van leven en de kunst van sterven’.

Leonora Zijlstra is gecertificeerd voor het uitvoeren van trajecten op het gebied van TSI Success Insights Gedragsanalyse -Werk gerelateerde Drijfveren analyse, internationale toetsingsinstrumenten.

Inspiratie

Boeken, artikelen en meer.

Interview met Prinses Irene in Dagblad Trouw

“De mens is vergeten dat hij deel uitmaakt van een groter geheel, zegt prinses Irene van Lippe-Biesterfeld. De coronacrisis is een kans om dat te veranderen.”

Interview met hoogleraar economie Sylvester Eijffinger in het Eindhovens Dagblad

“Hoe draconisch de maatregelen van de regering ook zijn om uit de coronacrisis te komen, uiteindelijk zal deze crisis leiden tot vernieuwing.”

Vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Scroll naar boven