” Andere quote”

Andere quote

Coaching

Bijzondere Zaken verzorgt coachingstrajecten op maat. Kenmerkend voor onze coachingsstijl is dat deze gestructureerd, pragmatisch, humorvol en instructief is.

Tijdens de coaching wordt aandacht besteed aan de sociaal-emotionele, mentale, fysieke en spirituele aspecten van de mens. Wij houden van aanpakken en coachen mensen om de zaken zelf, vanuit hun eigen waarden, op te lossen.

Voor wie?

Mensen in sleutelposities, bestuurders, managers, familiebedrijven en andere vormgevers van de maatschappij met een (zingevings)vraagstuk.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een kennismaking of eerste afspraak! Na de eerste kennismaking volgt er altijd in gezamenlijk overleg een traject op maat.

Expert in

Opleider van NOBCO gecertificeerde opleidingen

Belbinrollen

DISC gedragsanalyse en drijfveren

Insights Discovery

Marcus Buckingham Talent coach

Professioneel en persoonlijk​

Een coachingstraject bij Bijzondere Zaken begint meestal met een werk- of persoonlijk gerelateerd vraagstuk en heeft impact op het hele leven. Elke vraag is ingebed in een bredere context van werken en leven. Het betrekken van deze context bij het coachingstraject geeft inzicht en handelingsperspectief.

Wij maken altijd de koppeling tussen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Centraal staat het actualiseren van zelfkennis. Met een hernieuwd inzicht in jezelf en je eigen waarden, ontstaat de rust en richting die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken voor je toekomst. Op professioneel en persoonlijk vlak.

Concreet en toekomstgericht

Een coachingstraject bij Bijzondere Zaken begint meestal met een werk- of persoonlijk gerelateerd vraagstuk en heeft impact op het hele leven. Elke vraag is ingebed in een bredere context van werken en leven. Het betrekken van deze context bij het coachingstraject geeft inzicht en handelingsperspectief. Bij Bijzondere Zaken gaan we de diepte in, maar niet zonder het vervolgens praktisch vorm te geven.

Een belangrijk onderdeel van het coachingstraject is dan ook het concretiseren, plannen en aanpakken van de oplossing. Praktisch en toekomstgericht. Zodat je ook na het traject genoeg handvatten hebt om zelfstandig op de gekozen koers verder te gaan.

Ervaren en ambachtelijk

Met meer dan vijfendertig jaar ervaring beschikken wij over veel kennis en een rijk gevulde gereedschapskist aan wijsheid, inzicht, methodes en technieken. We gaan ambachtelijk, creatief en gedegen te werk en kiezen afhankelijk van de persoon en het vraagstuk de meest passende werkwijze.

Coaching op aansprekende locaties

Neem gerust contact met ons op.

Coaching op aansprekende locaties

Coaching vind plaats op Landgoed Vollenhoven. Een fijne plek waar een verscheidenheid aan professionals samen komen. Wandelend over het landgoed kom je tot rust en tot inzicht.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Scroll naar boven